Bureau

Flim Architecten is een jong en ambitieus bureau. Onze missie: Flim Architecten biedt haar opdrachtgevers hoogwaardige architectuur middels een inzichtelijk ontwerpproces en vanuit een helder concept. De relatie met de omgeving is een belangrijk element in ieder ontwerp. Duurzaam Bouwen is in haar dienstverlening een speciaal aandachtspunt.

 

 

Het werkterrein

Ons werkterrein bevindt zich zowel binnen de stedelijke als de meer landelijke context. Elke plek is bijzonder en vraagt om een eigen benadering. U kunt als particulier bij ons terecht voor bijvoorbeeld het ontwerpen van uw woning of bedrijf. Daarnaast hebben we ook ruime ervaring met utiliteit- en woningbouw in opdracht van de professionele opdrachtgever.

 

 

De werkwijze

Een inzichtelijk ontwerpproces biedt u als opdrachtgever zekerheid. Heldere stappen met daarbinnen heldere beslismomenten: u weet continu precies waar u aan toe bent. Elke project start met het boven tafel krijgen van de randvoorwaarden: het programma van eisen, budget, uw eigen ideeën, het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan. Vanuit dit kader gaan we aan de slag met het maken van het ontwerp.

 

 

Het complete proces

Flim Architecten kan voor u het volledige traject verzorgen: van een eerste verkennende ontwerpstudie tot bouwaanvraag, prijsvorming en bouwbegeleiding. Natuurlijk kan het ook zijn dat uw vraag zich richt op een onderdeel van het ontwerpproces. Een situatieschets bijvoorbeeld, of een ontwerpstudie. Uiteraard kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

 

 

Samenwerkingsverbanden

Flim Architecten werkt niet alleen. Om aan uw vraag te kunnen voldoen werken wij samen met een schil van adviseurs, ieder met een  eigen specialisme. Met deze kennis kunnen wij u altijd een integraal ontwerp bieden.

 

Team

flim3750dianne

Dianne Maas-Flim
Directeur / Projectarchitect
dianne@flimarchitecten.nl

flim3772martijn

Martijn Woldring
Projectarchitect
martijn@flimarchitecten.nl

flim3765thomas

Thomas Rosema
Architect i.o.
thomas@flimarchitecten.nl

Gaby Kleverlaan
Coördinator communicatie
gaby@flimarchitecten.nl

We zijn nog op zoek naar een stagiair!
Klik hier voor meer informatie.

Foto’s door Ronald Zijlstra

https://www.ronaldzijlstra.nl/