OBA Bos en Lommer

obaweb1

De OBA Bos en Lommer is verhuisd van het Bos en Lommerplein naar de nieuwe locatie aan de Bos en Lommerweg, een steenworp verderop. Twee bestaande winkelpanden zijn getransformeerd tot een bibliotheek nieuwe stijl: een gemoedelijke en moderne bibliotheek met huiskamersfeer. Jong en oud kunnen loungen in het open leescafé, werken en studeren aan de talrijke computerwerkplekken of eerste boekervaringen opdoen in de prentenboekenhoek. De bibliotheek is opgedeeld in drie zones: voorin de leesbar, zichtbaar en transparant aan de Bos en Lommerweg. In het midden de  “blackbox” met concentratiewerkplekken en leenfaciliteiten. Achterin bevinden zich een grote leestafel, collectie en een flexibele groepsruimte onder een riante lichtstraat.

 

obaweb2

 

obaweb4

 

obaweb3

 

obaweb5

 

obaweb6

 

obaweb7