Woonboerderij Onnen

D7R_8095

De verbouw van de woonboerderij in Onnen is afgerond. Met respect voor het monumentale pand is het gebouw op een duurzame wijze getransformeerd tot een modern woonhuis. Het resultaat: een eigentijds, energie-neutraal en comfortabel woonhuis in een monumentale jas. De schuur is voor een groot deel bij het woonhuis betrokken. Een ingreep in de gevel van de schuur zorgt voor verbinding met de tuin. Een lichtstraat in combinatie met strategisch geplaatste daklichten zorgt voor volop daglicht in de woning. Centraal in het monumentale voorhuis is een nieuwe ontvangsthal gesitueerd waar de nieuwe trap een centrale rol speelt in combinatie met de gerealiseerde vide.

Vanuit de verschillende ruimtes is zicht in de prachtige schuur met de collectie historische volvo’s die zo ook bij de leefruimte van de bewoners worden betrokken.

extr-05-voor-web

extr-04-voor-web

flim_binnenkant_boerderij_onnen_004

flim_binnenkant_boerderij_onnen_011

flim_binnenkant_boerderij_onnen_001

flim_binnenkant_boerderij_onnen_003

flim_binnenkant_boerderij_onnen_028

flim_binnenkant_boerderij_onnen_007

flim_binnenkant_boerderij_onnen_009

flim_binnenkant_boerderij_onnen_008

flim_binnenkant_boerderij_onnen_010